Tandarts

Susan van der Elst

Tandheelkundig Centrum Nijeveen is gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde, Esthetische tandheelkunde, Tandheelkundige Slaapgeneeskunde, Preventie en Mondhygiëne. U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van tandarts Van der Elst en daarbij staat de aandacht voor uw gebit voorop. Met behulp van onze behandelingen en adviezen helpen wij uw gebit in goede conditie te houden.

Waarneming

Tandarts Susan van der Elst is uitgevallen door een hersenbloeding. Het gaat relatief goed, ze gaat vooruit maar er zal nog een lange periode aan revalidatie volgen. Wij bedanken u voor de vele steunbetuigingen, bloemen en kaartjes. We zijn blij dat haar taken waargenomen worden door tandarts Rosenfeld, tandarts Van Dijck en tandarts Van Dijk.

Teamconcept

Tandheelkundig Centrum Nijeveen is met een vrouwelijke tandarts, een mondhygiëniste en meerdere goed opgeleide assistentes een praktijk met veel ervaring. Ons team geeft u de zekerheid van een deskundige behandeling. In onze praktijk wordt er gewerkt volgens het teamconcept. Dit betekent dat u tijdens een bezoek aan uw tandarts niet alleen te maken heeft met de tandarts, maar ook met de assistente of de preventieassistente. Zij zal u begeleiden en met woord en daad ter zijde staan. Deze assistentes zijn opgeleid om bepaalde handelingen in en buiten de mond te verrichten.

Registratie in het Kwaliteitsregister

Wij willen graag laten zien dat wij voor kwaliteit staan. Daarom staan wij geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen. U kunt dat nu ook zien. Op tandartsregister.nl, het openbare Kwaliteitsregister voor Tandartsen. Het KRT is een keurmerk. Als uw tandarts in dit register staat, kiest u voor een tandarts die zijn vak bijhoudt, zijn praktijk op orde heeft en die open staat voor uw mening, wensen en behoeften.

Lid KNMT en BIG-register

Lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT)
BIG registratienummer: 49048640102

Lid NVTS

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS). Dit is een wetenschappelijke vereniging van tandheelkundige zorgverleners die zich bezig houdt met het bevorderen en verbreiden van de kennis der tandheelkundige slaapgeneeskunde

Geaccrediteerde tandheelkundige Slaapgeneeskundige

De accreditering dient u te zien als een kwaliteitscertificaat. Tandarts Van der Elst behandelt ademhalingsgerelateerde slaapproblematiek door middel van een individueel vervaardigde oral appliance (type MRA) volgens de geldende standaarden.